Kapsalon belleza is tevens ook een Think Pink kapper. Dit wil zeggen dat mensen hier gratis hun haren mogen komen knippen indien ze minstens 30 cm van hun gezonde haren willen laten knippen(brushen en verzorging wordt wel aangerekend zoals de regels van Think Pink voorschrijven). Het haar wordt dan gedoneerd aan think pink om pruiken van te maken voor vrouwen met borstkanker. Voor meer info en inlichting kan u kijken op www.geefomhaar.be

Wat is Geef om Haar?

Geef om Haar is een permanente actie van Think-Pink, de nationale borstkankercampagne.

60% van de vrouwen die hun haar verliezen door de behandeling vindt dit het meest pijnlijke en ingrijpende aspect van hun ziekte. Ongeveer 8% van de vrouwen met kanker overweegt zelfs om chemotherapie te weigeren, omdat ze hun haar niet willen verliezen. Ook al betekent dit dat hun leven in gevaar komt.

Emotionele en financiële bijstand, dat wil Think-Pink geven aan lotgenoten met borstkanker die hun haar verliezen. En daar draait Geef om Haar rond. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Een hart onder de riem voor vrouwen met borstkanker

Sinds zijn ontstaan in 2008 hielp het Geef om Haar Fonds al meer dan 5.000 vrouwen financieel bij de aankoop van een pruik. Dankzij de steun van de sociale diensten van de borstklinieken in ons land krijgen vrouwen die het nodig hebben de juiste hulp op het juiste moment.

Is je haar lang genoeg?

Blond, bruin, grijs of gekleurd haar? Man of vrouw? Jong of oud? Alle gezonde paardenstaarten zijn welkom bij het Geef om Haar Fonds.

Kun je een staart schenken van minstens 30 cm lang? Dan is het de tijd om te knippen!

Doordat wij bij Kapsalon Belleza een Think pink ambassadeur zijn kan je hier een gratis knipbeurt krijgen (de paardenstaart knippen).
Opgelet: in de maand december kan dit echter niet wegens de drukke feestdagen.