- Kleuringen -


De COLOR.ME by KEVIN.MURPHY-lijn met high-performance, multi-tonale kleuren zorgt voor eindeloze creativiteit en levert de meest natuurlijk ogende resultaten.

Iedere keer weer.✨️

De basis van COLOR.ME zijn natuurlijke ingrediënten zoals honing, karitéboter, aloë vera en granaatappel. Ieder ingrediënt heeft zijn eigen functie:Honing: bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken.Karitéboter: herstelt en versterkt het haar van binnenuit.Granaatappel: een sterk antioxidant met een anti-aging eigenschap, beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming.

Na de kleurbehandeling zijn je haren gezonder dan voorheen

-Snit- 


Nieuwe haarsnit of opfrisbeurt nodig? Bij Kapsalon Belleza kunnen dames, heren en kids terecht voor de verzorging van hun haren. Onze prijslijst is incl. haren wassen en verzorgen en stylingproducten voor de afwerking. Indien een masker nodig is voor een diepere verzorging zal hier een suplement voor aangerekend worden. 

- Gelegenheidskapsels -


Regelmatig gaan we naar opleidingen om onze creativiteit en aanbod te doen groeien. 


Bij Kapsalon Belleza verzorgen we kapsels voor gelegenheden zoals communie, huwelijken en festivals. 


Voor huwelijken werken we graag met een proefkapsel om samen je wensen en de mogelijkheden te bespreken en goed voorbereid te zijn op jou mooiste dag.